Select your language

PORIN VUOKRALUKAALI OY

 

PORIN VUOKRALUKAALI OY

 

Porin Vuokralukaali Oy on Porin vuokravälitysmarkkinoiden ykkönen, alansa erikoisliike. Porin Vuokralukaali Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Sami Sillanpää omaa vuosien vankan kokemuksen vuokravälitysalalta. SKVL:n vuokravälittäjävaliokunnan jäsenenä hän on myös kehittämässä jatkuvasti muuttuvaa alaa ja pitää Lukaalin kahdeksan hengen tiiminsä ajan hermolla. Toimiston väellä alalta yhteisiä kokemusvuosia on jo yli 100 v.

Lukaalilla on opiskelijoita SAMK:sta ja Winnovasta suorittamassa opiskeluun liittyvää työharjoittelua. Opiskelijat ovat tervetulleita tuomaan uusia tuulia ja näkökulmia myös tulevaisuudessa.

Suurin joukko asunnontarvitsijoita ovat Poriin opiskelemaan tulevat nuoret sekä Poriin töihin tulevat eri alojen yritysten toimihenkilöt ja työntekijät. Paikallinen perustarve vuokra-asunnoille on vakio, vuokra-asuntoja tarvitaan jatkuvasti yhteen ja erikseen muuttoihin sekä myös asunnon myynti-tilanteissa. Putkiremontit ym. asunto-osakeyhtiöiden tekemät remontit ovat lisänneet lyhytaikaisten vuokrausten tarvetta.

Tarjolla oleva vuokra-asuntokanta Porissa on erittäin hyvä. Vuokra-asuntotarjontaan kuuluu niin edullisia perussiistejä asuntoja kuin vaativaankin makuun sopivia uusia laadukkaita ja tasokkaita asuntoja.

Vuokra-asumisen edut toteutuvat Porissa täysin. Vuokra-asuntoa on helppo vaihtaa tarpeen mukaan vuokra-asuntokannan ollessa hyvä. Voit asua esim. uudessa kalliissakin asunnossa sitomatta asumiseen pääomaa sekä kokeilla halutessasi erilaisia asumismuotoja.

Kun vuokra-asuntoja on hyvin tarjolla, pysyy hinta-/laatusuhde kohdallaan kysynnän ja tarjonnan myötä. Pori houkuttaa asuntosijoittajia edullisten hintojen vuoksi. Poriin kannattaa sijoittaa. Kaupunkia rakennetaan vauhdilla, kaupunkikuva uudistuu ja liike-elämä sen myötä. Uusia yrityksiä aloittaa toimintaansa alueella jatkuvasti.  Toimitiloja yrityksille ja asuntoja työntekijöille ja toimijoille tarvitaan. Toimitilojen runsas tarjonta antaa mahdollisuuden myös vaihtaa tiloja tarpeiden muuttuessa.

Palvelemme vuokranantajia ja vuokralaisia tehokkaasti tarjoamalla ammattitaitoista palvelua rautaisella kokemuksella. Valttimme on ystävällinen ja osaava henkilökunta, näkyminen katukuvassa, netissä (Vuokraovi.com, Oikotie, Prizztech), alan lehdissä ja muissa medioissa.

 

 

 

 

 

Porin Vuokralukaali Oy

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto [A]

Itsenäisyydenkatu 39,
28100 PORI

puh. 020 7983220

Asuntoesittelyt:
020 7983223


Service in English
+358 20 7983233

Puheluiden hinnat kts. yhteystiedot
Check caller prices from contact information

Toimisto avoinna ma-pe
klo 10 - 17


Office is open mon-fri
10 - 17 o'clock

rekisteri ja tietosuojaseloste

vuokrauksen tietosuojaohje